• "Evolva" en "Coöperatie Verbinden Leiden"

  verbindend leiden

 

Lees meer

 • Nieuwsflits

  Zorg aan Zet wordt vanaf 1 januari kartrekker

  Download de nieuwsflits in PDF Formaat.

  Lees Meer
 • Duurzame samenwerking zorg, techniek en onderwijs rondom werkplekleren

  Duurzame samenwerking zorg, techniek en onderwijs rondom werkplekleren

  De kern van Evolva, "Evolva werkplekleren 3.0",  is de duurzame samenwerking van zorgorganisaties, opleidingsinstituten en techniek-ondernemers. Iedere dag werken, leren en creëren we samen. De eigen werkplek is onze leeromgeving. Met werkelijke problemen, complexe en minder complexe, uit de dagelijkse arbeidspraktijk. Kennisdelen is de kern van onze verbinding. En dat over de grenzen van de eigen organisatie heen én verbonden met alle Evolva-deelnemers. Het maakt ons veel wendbaarder voor en in de toekomst.

  Wij zijn SGL, Gilde Opleidingen, Zuyd Hogeschool, Zorg aan Zet, Fontys, Meandergroep, Levanto, Radar, SIM Leer Werk

  Lees Meer
 • Is werkplekleren een proven concept? Projectadviseur Hans Jonker: “Ja!”

  Is werkplekleren een proven concept? Projectadviseur Hans Jonker: “Ja!”

  Toen we een jaar of twee geleden met Evolva en werkplekleren begonnen, startten we met een vrij beperkte, algemene definiëring: werkplekleren vindt plaats in reële arbeidssituaties als leeromgeving en de leerobjecten zijn de dagdagelijkse verbeterpotenties uit de praktijk. De opdracht die Hans kreeg van de stuurgroep: is dit een proven concept? Oftewel: is werkplekleren een model, een gedachtengoed dat daadwerkelijk bruikbaarheidswaarde heeft en dat zich in de praktijk gaat bewijzen? De hele korte samenvatting is: “Ja.” De iets uitgebreidere – met acht aanbevelingen - vind je hieronder.

  Lees Meer
 • Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden

  Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden

  Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden is er voor iedereen die zoekt naar nieuwe aanknopingspunten om de leiderschapsvraagstukken van de steeds knellender wordende arbeidsmarkt aan te pakken. We zijn er voor iedereen die denkt dat het anders kan, mensgericht met vertrouwen in de eigen kracht van mensen. Maar ook slimmer, innovatiever en leuker. En voor al diegenen die kritisch durven toegeven dat ze nog niet weten hoe ermee te beginnen.

  Lees Meer
 • 1

Ervaringen delen en leren van en met elkaar! Daarvoor organiseren we in 2016 Netwerkbijeenkomsten en ‘Vertel & Deel-sessies’. Je bent van harte welkom! Reserveer ze alvast in je agenda, vraag een geïnteresseerde collega mee en meld je aan: we houden graag een plekje voor jullie vrij.

Netwerkbijeenkomsten
Deze zijn bedoeld voor verbreding naar andere organisaties. We verspreiden het gedachtengoed van Evolva en leren van elkaar. Er zijn drie sessies gepland (zie hieronder) en bij elke sessie vertellen twee organisaties over hun ervaringen op het gebied van ‘nieuw leren in organisaties’. Vervolgens reflecteren twee leden van de Evolva klankbordgroep vanuit hun expertise en praten we in de groep verder. Doelgroep: managers, bestuurders, stafleden, maar andere geïnteresseerden – en introducees - zijn ook van harte welkom.

Data en tijden.
24 mei 2016

Thema: Anders leren, anders werken anno 2016
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: hoofdkantoor Vebego, Cortenbach 1 Voerendaal.

3 juni 2016
Gastspreker: Peter Riezebos*
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: ECI Roermond

* Peter Riezebos: van onhandelbare leerling tot excellent multitalent.
Peter Riezebos, de jongen die altijd op de gang stond en van school werd gestuurd, groeide uit tot topstudent, kunstenaar, wetenschapper, begenadigd spreker... Deze ontwikkeling beschrijft hij in zijn boek ‘Van mavo tot Harvard’.
Zijn onderwijskundige ontwikkeling van schoolverlater tot internationaal en multidisciplinair wetenschapper is opzienbarend, bizar en inspirerend. Kippenvel!

peter foto boek van peter

13 september 2016
Thema: “Samen leren op de werkplek met leertechnologie”
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: ECI cultuurfabriek Roermond.

Download het programma als PDF

22 november 2016
Thema: nog niet bekend
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: nog niet bekend.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertel & Deel-sessies
Deze drie sessies hebben het karakter van verdieping. We luisteren naar verhalen die rechtstreeks uit de praktijk komen en gaan daar met elkaar over in gesprek. De Vertel & Deelsessies zijn bedoeld voor iedereen met interesse in Evolva en/of werkplekleren. Medewerkers, vrijwilligers, familieleden... jullie zijn allemaal welkom. Graag even van tevoren aanmelden.

21 oktober 2016
Gastspreker:nog niet bekend
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: nog niet bekend

2 december 2016
Gastspreker: nog niet bekend
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: nog niet bekend

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel!Evolva Group - Uitnodiging: Bezoek onze netwerkbijeenkomsten en/of schuif aan bij Vertel & Deel! 

Log in