Vertel & Deel

Het was mooi om de groei te zien van de deelnemers, van twijfel en verwarring naar meer grip krijgen op werkplekleren en zin hebben om te starten. Prachtig! Het deed mij denken aan mijn eigen leertraject van Expert Werkplekleren. De ‘dit-gaat-nooit-werken-momenten’ overheersten tot op het moment dat ik steeds meer grip begon te krijgen op de materie en de uitvoer daarvan. Hiermee groeide ook mijn enthousiasme. Precies hetzelfde zag ik gebeuren bij de moderatoren+ in opleiding.

Een mooie bijkomstigheid: ik heb zelf ook weer veel geleerd! Mijn eigen training tot Expert Werkplekleren kon ik dunnetjes overdoen omdat we alle trainingsdagen aanwezig zijn geweest. Door mijn kennis te delen met de moderatoren in opleiding houd ik zelf mijn kennis ook scherp. Het delen van die kennis leidt ook weer tot het inzicht of ik het zelf nog goed weet en over kan brengen. En of ik zelf nog voldoende kennis heb!

Al met al dus een interessante periode. Ik zie uit naar de uitrol van tranche 1 bij Pergamijn en SGL om dan opnieuw als buddy te ondersteunen.

Log in