Evolva : uitgelicht

Waarom Evolva

Wij geloven in leren door te doen! Leren op de werkplek, op basis van reële arbeidssituaties met werkelijke problemen uit de praktijk als leerobject. Leren is werken, werken is leren. Leren waarbij het team en de actualiteit in het team centraal staat.

Leren door te doen werkt. Het is leuk. Het geeft meer grip op je eigen werk, op je eigen leren, je eigen professionele ontwikkeling én die van het team waarvan je deel uitmaakt. Het maakt organisaties veel wendbaarder voor de toekomst en draagt op die manier bij aan positievere resultaten.

Hoe werkt Evolva? Onze missie.

Evolva draait om duurzaam samenwerken. Evolva brengt het leren weer terug naar de werkvloer door duurzame samenwerking aan te gaan tussen (zorg)organisaties en opleidingsinstituten. Gelijkgestemden brengen we dichter bij elkaar om samen betekenis te geven aan het leren door te doen.

Door samen te werken over de grenzen van de eigen organisaties heen, kunnen we samen nieuwe kennis produceren, toepassen en delen. We kunnen veel, héél véél van elkaar leren. Én samen weten beroepspraktijken en kennisinstituten nog veel meer. Evolva helpt het collectieve leervermogen te vergroten door hen met elkaar te verbinden. Dit doen we via leertrajecten die uitgaan van de combinatie van Teamleren, Informeel leren en Digitaal leren. En om van iedere werkplek een krachtige leeromgeving te kunnen maken is het zaak te kijken naar de randvoorwaarden

Wat doet Evolva?

Evolva ondersteunt managers en bestuurders met het scheppen van een eigen klimaat voor het continue integreren van leren en werken op de werkplek. We beschikken over ervaring, kennis en netwerken die we graag beschikbaar stellen aan organisaties die hun eigen visie en benadering van werkplekleren willen moderniseren.

Wil je meer weten over dit onderdeel uit ons concept, aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier.

Achtergrond informatie

Raymond Clement: Evolva als Marktplaats voor belangen

 

 

Log in