• "Evolva" en "Coöperatie Verbinden Leiden"

    verbindend leiden

 

Lees meer

Het Nederlandse zorgstelsel staat onder druk. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een bepaalde vorm van zorg, terwijl er steeds minder mensen zijn die zorg kunnen verlenen. Om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst zorg op hoog niveau kan worden gegeven is innovatie nodig. Zorg vernieuwen, verbeteren en effectiever maken is een enorme uitdaging.

Samenwerking is daarom essentieel. Als we mensen met een zorgvraag goed willen blijven helpen is er voor velen een rol weggelegd. Voor bedrijven die nieuwe technologieën willen ontwikkelen en toepassen. Voor zorginstellingen die in de dagelijkse praktijk zien waar innovatiebehoefte ontstaat. Voor onderzoekers die nieuwe zorgconcepten ontwikkelen. Voor onderwijsinstellingen die vandaag de zorgverleners van morgen opleiden en de mensen die op dit moment in de zorg werken bijscholen. EIZT/ZTL is de kern van het netwerk waarin al deze activiteiten bij elkaar komen.

EIZT/ZTL wil bijdragen aan toekomstbestendige zorg, een gezonde zorgeconomie en het bevorderen van nieuwe bedrijvigheid. Daarvoor worden innovatieve concepten ontwikkeld, vaak met raakvlakken op het gebied van technologische oplossingen. Vanzelfsprekend is prioritering daarbij noodzakelijk.

Log in